Порядок денний ІІ пленарного засідання 6 сесії Горохівської міської ради

Дата: 19.03.2021 16:33
Кількість переглядів: 800

Фото без опису23 березня 2021 року в залі засідань відбудеться ІІ пленарне засідання 6 сесії Горохівської міської ради.

Проєкти рішень засідання розміщені на сайті у розділі "Офіційні документи"

Порядок денний пленарного засідання: 

187. Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку по вул. Івана Франка, 12в м. Горохів.

188. Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку в с. Скобелка

189. Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку в                       межах населеного пункту с. Скобелка.

190. Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку  по вул. Львівська в м. Горохів.

191. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення                                                              земельної  ділянки гр. Березяк Т. В.

192. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення        земельної ділянки гр. Вавринюк Галині Миколаївні.

193. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення             земельної ділянки гр. Гнатюку М. В.

194. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення               земельної ділянки гр. Зань І. М.

195. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення                земельної ділянки гр. Касянчику В. О.

196. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення             земельної ділянки гр. Килюшику Олексію Васильовичу.

197. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної     ділянки гр. Климко Євгенії Михайлівні.

198. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Козаченку В. А.

199. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Козаченко М. В.

200. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Ксьондзик Лесі Володимирівні.

201.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення     земельної ділянки гр. Ляш Вірі Михайлівні.

202. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Макарову М. В.

203. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Маціюк Л. А.

204. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Петрушко Ніні Ярмолаївні.

205. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Плахотнікову І. О.

206. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Поліщуку В. В.

207. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Редчуку В. О.

208. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення          земельної ділянки гр. Ромащук Галині Степанівні.

209. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Рудь В. А.

210. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Семенюк К. Г.

211. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Шкльоді Нелі Олексіївні.

 212.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Годинець В. І.

 213.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коцюбинському П. О.

214.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Красовському І. С.

215.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Майко Р. М.

216. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мельнику В. Я.

217.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мичло В. В.

218. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Обишуку В. Ю.

219. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Прусу В. Є.

220.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Редчук Л. П.

221.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Редчук Н. І.

222.Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної       ділянки гр. Костюк І. В.

223.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коханській Л. О., Коханському С. П., Коханській Г. П.

224.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Охману В. В.

225.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

226. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натур   (на місцевості) гр. Ващук В. Л.

227. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

гр. Денисюку В. С.

228. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коцюбинському О. П. гр. Коцюбинському П. О.

229. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо           встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Садовець Л. В.

230. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цимбалу А. С.

231. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шостаку Н. А.

232. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондарук Наталії Віталіївні.

233. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо        встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковалишин Марії Романівні.

234. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Король Галині Миколаївні.

235. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Литвин Ірині Іванівні.

236. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Максимчук Ірині Вікторівні.

237. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Капусті Тетяні Федорівні.

238. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Токарській Іванні Володимирівні.

239. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Токарчук Валентині Василівні, Токарчук Соломії Володимирівні, Токарчуку Тарасу Володимировичу.

240. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Токарчук Валентині Василівні, Токарчук Соломії Володимирівні, Токарчуку Тарасу Володимировичу.

241. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Воробйовій Надії Миколаївні.

242. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Морозу Івану Івановичу.

243.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грищуку Ю. В.

244.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грищуку Ю. В.

245.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грищуку Ю. В.

246.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грищуку Ю. В.

247.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Жданюк Наталії Сергіївні.

248.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Каплюку Віталію Ігоровичу.

249.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ковчуну Віталію Васильовичу.

250.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Коржан Анні Анатоліївні

251.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Міндюк Лідії Іванівні.

252.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Штуню Володимиру Володимировичу

253.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Адамчуку Андрію Володимировичу

254.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Бойко Альоні Вікторівні.

255.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Войнаровському Валентину Васильовичу.

256.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Гель Юлії Леонідівні.

257.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Давидчуку Ігорю Віталійовичу.

258.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ємчик Валентині Іванівні.

259.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Клипак Надії Петрівні.

260.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кліщуку Тарасу Леонтійовичу.

261.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Колесник Майї Вячеславівні.

262.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кузьмич Ганні Павлівні.

263.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Легновській Наталії Федорівні.

264.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Легновському Михайлу Михайловичу

265.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Мартинець Тетяні Валеріївні.

266.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Масону Петру Ярославовичу.

267.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Матерецькій Раїсі Михайлівні

268.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Матерецькому Андрію Михайловичу

269.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Новосаду Ростиславу Ростиславовичу.

270.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Номінату Ярославу Васильовичу.

271.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Пясецькому Євгену Даниловичу.

272.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ренді Євгенії Володимирівні

273.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Солтису Федору Івановичу.

274.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Сопець Марії Володимирівні.

275.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Юхимчук Галині Володимирівні.

276.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Янюку Віталію Георгійовичу.

277.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Войтовичу Леоніду Федоровичу.

278.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Дзюмі Тарасу Миколайовичу.

279.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кожі Оксані Євгеніївні.

280.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Легновському Андрію Васильовичу.

281.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Шварц Олесі Леонідівні.

282.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Шварцу Роману Петровичу

283.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Шумчуку Івану Віталійовичу.

284. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Червінському Василю Миколайовичу.

285.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Каплюк Людмилі Василівні.

286.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Каплюк Людмилі Василівні.

287.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж, земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Цішевського С.С. та передачу у власність земельної ділянки гр. Михайловському Василю Євгеновичу.

288.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж, земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гузар О.Т. та передачу у власність земельної ділянки гр. Синиці Сергію Анатолійовичу.

289.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Свірщову Валентину Миколайовичу.

290.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ситник Ірині Миколаївні.

291.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ситник Ірині Миколаївні.

292.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Барабашу Василю Володимировичу.

293.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Барабашу Василю Володимировичу.

294.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войтовичу Леоніду Федоровичу

295.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаврисюку Богдану Дмитровичу.

296.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаврисюку Богдану Дмитровичу.

297.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаврисюку Богдану Дмитровичу

298.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Поліщук Мирославі Петрівні.

299.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шоломович Інні Миколаївні.

300.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юхимчуку Віталію Федоровичу.

301.Про розірвання договору оренди землі за згодою сторін.

302.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та передачу у власність шляхом продажу земельної ділянки гр. Мельник С. М.

303.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Баранкевич В. Є.

304.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Галущак В. П.

305.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Галущаку О. Я.

306.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гомзі Л. В.

307.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гомзі Н. М.

308.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кожушко М. Ю.

309.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки гр. Кожушко Н. В.

310.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кожушку Я. Я.

311.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки гр. Корнійчук В. В.

312.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Корнійчук Г. В.

313.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Корнійчук О. М.

314.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Косенко В. А.

315.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ліпич С. О.

316.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Міщенко О. А.

317.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Міщенко Т. А.

318.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Могилецькій І. А.

319.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Могилецькому Б. А.

320.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Могилецькому В. О.

321.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Могилецькому Т. В.

322.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Новосад В. М.

323.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Баранкевичу С. С.

324.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бідун Б. Л.

325.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бідун Б. Л.

326.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Буйволюк Н. В.

327.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Галатюк І. А.

328.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Годик А. О.

329.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дмитревичу С. В.

330.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дмитрук В. М.

331.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Зихору В. С.

332.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Киричук О. П.

333.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кудиму Р. А.

334.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кудим Т. В.

335.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лащуку С. Л.

336.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лірі Г. В.

337.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Новосаду А. В.

338.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Цвілюк А. С.

339.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Яцун С. К.

340.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Новосаду А.А.

341.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Філюку Ю.А.

342.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Шмігелю С.Й.

343.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр.Качан М.В.

344.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Голію О.В.

345.Про перенесення розгляду заяви щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Баландін А.Д.

346.Про затвердження детального плану території по вул. Козацькій, 64 в м. Горохів

347.Про розгляд звернення депутатів Марянівської селищної ради.

348.Звернення депутатів Горохівської міської ради до народного депутата В.РУБЛЬОВА

349. РІЗНЕ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь