Звернення міського голови Віктора Годика з нагоди 207-річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

Дата: 09.03.2021 09:05
Кількість переглядів: 839

Фото без описуВ історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім’я і у нашого народу — Тарас Шевченко. Немає в Україні поета, який був би йому подібний.   

Вірші Кобзаря завжди на слуху. Вони підтримували українців під час багатьох війн, бідування, під час пошестей і голоду. Вони ставали наче добрими порадниками у скруті, бо написані з великою щирістю. Багато з них стали піснями, які важко відрізнити від народних пісень.  

Як писав Іван Франко, «найкращий, найцінніший дар доля дала йому аж по смерті — невмирущу славу і вічно нову насолоду, яку дають його твори мільйонам людських сердець». Сподіваюся, що й надалі ми будемо продовжувати гідно нести скарби слова пророчого Тараса Шевченка, що йдуть від покоління до покоління ось уже більше 200 років поспіль.

Будемо справжніми патріотами з почуттям високої гідності й честі, найкращими синами та доньками України, як і заповідав Великий Кобзар. Бажаю усім завжди любити свою Батьківщину, як безмежно її любив усе життя Тарас Шевченко, гордитися тим, що ми – українці,  ми – продовжувачі великої справи Кобзаря – розбудови  держави «великої, вольної, нової». 

З повагою міський голова Віктор Годик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь