Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НЕ ПАЛИ - ДБАЙ ПРО ДОВКІЛЛЯ!

Дата: 10.04.2023 15:36
Кількість переглядів: 189

Фото без описуНастала весна і територія нашої громади, на жаль, знову в  диму від спалювання сміття, сухої трави та торішнього листя. Наскільки він шкідливий для людського здоров’я – вже доведено екологами.

Щороку навесні ми невтомно нагадуємо громадянам про шкоду від випалювання залишків сухостою та попереджаємо про відповідальність за такі дії. 
10 квітня 2023 року відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Горохівської міської ради, на розгляд якої було винесено ряд  протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених статтями 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», а саме самовільне спалювання громадянами листя, сухої трави та гілля.  
ПАМ’ЯТАЙТЕ! Спалюючи сміття, ви стаєте шкідником, адже порушуєте Закон, суперечите Конституції України, як основному закону держави, де стаття 50 гарантує кожному право на безпечне для життя і здоров’я довкілля.
Окрім того, паління листя, сухої трави на присадибних ділянках, городніх наділах, сінокосах призводить до поширення вогню на луги, очерети, лісосмуги, що знищує рослинність та все живе на своєму шляху!
НАГАДУЄМО! ТзОВ «Еталон» надає послугу подрібнення деревини, якою може скористатись кожен громадянин громади. Контакти для замовлення подрібнювача гілок: 097-170-2259, 096-448-5091



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь