Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо за підтримку

Дата: 25.10.2022 17:23
Кількість переглядів: 211

З початком російської агресії у Горохівській територіальній громаді зареєстровано 1422 внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій. На даний час в громаді перебуває 557 осіб. В основному, вони проживають в приватному житловому секторі та в гуртожитку коледжу ЛНУП (32 особи), у ДЗО «Казка» - 14 осіб. В нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти тих, хто здатен сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. За небайдужістю, яка щоденно наближає нашу Перемогу, стоять люди, підприємці, меценати, волонтери і просто ті, хто чітко усвідомлюють – від їхньої позиції залежить не лише сьогодення, а й майбутнє нашої держави.

Горохівська міська рада постійно акумулює зусилля щодо  поліпшення умов проживання осіб, що вимушені були покинути рідні домівки, тікаючи від війни. Надає їм допомогу як самостійно, так і співпрацює в цьому напрямку з багатьма благодійними організаціями. Відтак, на прохання Горохівської міської ради внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитку коледжу ЛНУП, Благодійний фонд «Стабілізейшн суппорт сервізес» (директор БО Дермонт Ентоні Гамільтон) забезпечив пральною машиною, електроплиткою та електроводонагрівачем.

Тож висловлюємо щиру подяку Благодійного фонду «Стабілізейшн суппорт сервізес» за надану необхідну допомогу, за те, що не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь