Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розгляд та врахування пропозицій громадськості детального плану території по вул. Центральній, 16а в с. Лемешів Луцького району Волинської області.

Дата: 04.02.2022 12:43
Кількість переглядів: 387

 

Горохівська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості детального плану території з метою зміни виду цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером 0720883000:01:001:1317 із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул. Центральній, 16а в с. Лемешів Луцького району Волинської області.

 

  1. Детальний план території з метою зміни виду цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером 0720883000:01:001:1317 із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул. Центральній, 16а в с. Лемешів Луцького району Волинської області уточнює планувальну структуру та функціональне призначення території, просторову композицію та параметри забудови та розроблений з метою зміни виду цільового призначення земельної ділянки.
  2. Площа території, передбачена детальним планом становить 0,0866 га, кадастровий номер 0720883000:01:001:1317. Передбачається зміна цільового призначення земельної ділянки, комплексний розвиток території проектування з розміщенням будівель. Також передбачається уточнення в більш крупному масштабі положень генерального плану населеного пункту, планування і визначення параметрів і вимог до формування забудови на ділянці.
  3. Замовником детального плану території  є виконавчий комітет Горохівської міської ради.

Виконавець – ФОП Гривнак Л.В. Головний архітектор проекту – Гривнак Л.В.(кваліфікаційний сертифікат АА № 003995 від 28.12.2017р.).

4. Громадські слухання відбудуться 22 лютого 2022 року, 09:00 год. в приміщенні Горохівської міської ради (кабінет міського голови) по вул. Шевченка, 17 в м. Горохів

  1. Ознайомитись із проектом детального плану з метою зміни виду цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером 0720883000:01:001:1317 із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул. Центральній, 16а в с. Лемешів Луцького району Волинської області можна на офіційному сайті Горохівської міської ради за http://gorokhivrada.gov.ua на протязі місяця з дня опублікування оголошення.
  2. Посадова особа, органу місцевого самоврядування, відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища А.О. Карпевич.
  3. Пропозиції щодо детального плану території приймаються на протязі 30 днів з дня опублікування даного оголошення.

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року, пропозиції можуть  подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються під час  громадського обговорення протягом строків, визначених пунктом 6-1 цього Порядку. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Детальний план території.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь