Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Горохові зустрічали делегацію з Німеччини

Дата: 01.11.2021 16:43
Кількість переглядів: 589

Фото без опису1 листопада у ГО «Сонце любові» відбулася зустріч Горохівського міського голови Віктора Годика з головою організації осіб з інвалідністю округу Мюриц (Німеччина) Ханні Россек.

Міський голова Віктор Годик і президент ГО «Сонце любові» Ольга Дубінська вручили іноземним гостям пам’ятні подарунки і передали вишитий рушник у один з німецьких музеїв. Також Горохівський міський голова запросив  учасників делегації   відвідати інклюзивний фестиваль «Струни душі», який проводиться в Горохові щорічно на День міста.

Делегація з Німеччини у Горохові була проїздом. Іноземці прямують у Полтаву для того, щоб взяти участь в проекті «Артспорт». Цей проект організований Полтавським осередком Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Президент ГО «Сонце любові» Ольга Дубінська зазначила, що люди з інвалідністю можуть і мають потребу займатися рекреаційними видами спорту. Люди з інвалідністю володіють талантами створювати оригінальні вироби, виступати на сцені із різножанровими номерами, що дає шалений терапевтичний ефект, але така практика поки що не має широкого розповсюдження.

Громадська організація «Союз організацій інвалідів України», членом якої є Ольга Дубінська, пропонує кардинальні зміни в підході до розвитку рекреаційного спорту. Розпочнеться активне впровадження гасла: «Кожна особа з інвалідністю, не залежно від ступені втрати здоров’я, повинна мати умови для участі в улюбленому виді фізичної культури чи спорту». Буде започатковано щорічне проведення всеукраїнського тижня рекреаційного спорту та інклюзивних фестивалів. Має розпочати діяти постійна виставка мистецьких творів осіб з інвалідністю. У період проєкту будуть активно задіяні близько 1,4 тисячі осіб в тому числі 1200 осіб з інвалідністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь